Korisnički servis: Registrujte se
047.jpg

Vijesti

 • MG_3523.jpg 02. 06. 2017.

  Tim biliding menadžmenta NELT Grupe tradicionalno održan i ove godine

  Tim bilding menadžment tima NELT Grupe tradicionalno je održan 26. i 27. maja ove godine u FSS Stara Pazova. Oko 180 zaposlenih iz svih kompanija NELT Grupe učestvovalo je u ovom dvodnevnom događaju. Slogan tim bildinga „Change is not strange“ u potpunosti je oslikao temu okupljanja: promene sa kojima se susreće svaka organizacija koja se razvija i posluje u dinamičnom okruženju.
   
  Imajući u vidu napredak koji ostvaruje naša kompanija, posebna pažnja je posvećena promenama koje nas...
 • 23_05.jpg 23. 05. 2017.

  Saradnja između NELT-a i SOS Dječijih sela u BiH u cilju pomoći djeci bez roditeljskog staranja

  Sarajevo, 22.05.2017.

  Predstavnici kompanije NELT uručili su SOS Dječijim selima u BiH donaciju proizvoda u znaku podrške svoj djeci koja odrastaju bez roditeljskog staranja. Ova donacija je početak realizacije ugovora o saradnji između kompanije NELT i SOS Dječijih sela u BiH, i prvi u nizu koraka kojima se planira ostvariti podrška mladima, kao dio NELT-ove poslovne filozofije i strategije društveno odgovornog poslovanja.

  U sklopu ovog ugovora, planirano je da, osim direktn...
 • 019A0056.jpg 18. 05. 2017.

  NELT doo osvojio titulu najpoželjnijeg poslodavca u distributivnom sektoru

  Već petu godinu za redom kompanija NELT je nominovana za Najpoželjnijeg poslodavca u Bosni i Hercegovini, u sklopu istraživanja u kojem učestvuju posjetioci portala Posao.ba. Ove godine, kompanija NELT doo proglašena je Najpoželjnijim poslodavcem 2017. u distributivnom sektoru. Ceremonija dodjele priznanja, održana je 12. maja 2017. godine u Hotelu Hills, u prisustvu predstavnika najuspješnijih kompanija, vladinog sektora, diplomatskog kora i međunarodnih organizacija. 
   
  Istraživa...
 • IMGL05911.jpg 15. 02. 2017.

  NELT doo dobitnik srebrne plakete BIHAMK-a

  Bosanskohercegovački auto-moto klub (BIHAMK) dodelio je Neltu srebrnu plaketu za izuzetne rezultate u ostvarivanju i afirmaciji programskih ciljeva i zadataka BIHAMK-a.  Priznanje je uručeno Adilu Sinanoviću, menadžeru nabavke i održavanja Nelt BiH, na Svečanoj Skupštini Dana BIHAMK-a, održanoj 7. februara u Sarajevu.
   
  U prisustvu članova Skupštine i brojnih zvanica, dodjeljeno je 11 kolektivnih i 13 individualnih priznanja, zlatnih i srebrenih plaketa i znački, te priznanja “Naju...
 • DSC03737.JPG 14. 11. 2016.

  Safety Day u Nelt BiH

  U  subotu 12. novembra, u prostorijama  regionalnog distibutivnog centra Bijeljina održan je drugi uspešan Safety Day pod sloganom „Bezbjednost, to sam ja“.
   

  U toku zaposleni kompanije Nelt doo BiH su mogli steći nova znanja i vještine iz oblasti zaštite na radu, bezbjednosti u saobraćaju, zaštite od požara i pružanje prve pomoći. Nakon teorijskog predavanja uslijedio je praktični dio, gdje su zaposlenima partneri iz Bihamk-a prezentovali praktičnu obuku vozača iz oblasti bezbjednos...