Korisnički servis: Registrujte se
047.jpg

14. 11. 2016.

Safety Day u Nelt BiH

U  subotu 12. novembra, u prostorijama  regionalnog distibutivnog centra Bijeljina održan je drugi uspešan Safety Day pod sloganom „Bezbjednost, to sam ja“.
 

U toku zaposleni kompanije Nelt doo BiH su mogli steći nova znanja i vještine iz oblasti zaštite na radu, bezbjednosti u saobraćaju, zaštite od požara i pružanje prve pomoći. Nakon teorijskog predavanja uslijedio je praktični dio, gdje su zaposlenima partneri iz Bihamk-a prezentovali praktičnu obuku vozača iz oblasti bezbjednosti saobraćaja i bezbjedne vožnje.
 

Takođe, zaposlenim je obezbjeđena praktična vježba pružanje prve pomoći u situacijama kada čim prije potrebno reagovati kako bi spasili zdravlje povrijeđenih. Tačku na manifestaciju stavila je pokazna vježba gašenja početnog požara.
 

Na zatvaranju manifestacije dodijeljena su priznanja zaposlenima koji su u proteklom periodu svojim aktivnostima doprinjeli održavanju bezbjednosti zaposlenih i imovine na željenom nivou.
 

Manifestacija je ocijenjena najvišim ocjenama i pozitivnim komentarima i sa istom praksom promovisanja bezbednosne kulture u kompaniji nastaviće se i u budućnosti.

Galerija