Korisnički servis: Registrujte se
047.jpg

02. 06. 2017.

Tim biliding menadžmenta NELT Grupe tradicionalno održan i ove godine

Tim bilding menadžment tima NELT Grupe tradicionalno je održan 26. i 27. maja ove godine u FSS Stara Pazova. Oko 180 zaposlenih iz svih kompanija NELT Grupe učestvovalo je u ovom dvodnevnom događaju. Slogan tim bildinga „Change is not strange“ u potpunosti je oslikao temu okupljanja: promene sa kojima se susreće svaka organizacija koja se razvija i posluje u dinamičnom okruženju.
 
Imajući u vidu napredak koji ostvaruje naša kompanija, posebna pažnja je posvećena promenama koje nas očekuju na putu daljeg razvoja. U svom obraćanju, Miloš Jelić, izvršni direktor NELT Grupe, pored prezentovanja rezultata poslovanja u protekloj godini, zahvalio se svima na uloženom trudu pri sprovođenju istraživanja organizacionog zdravlja i istakao značaj koji stanje u organizaciji ima za dalje korake u svim oblastima naših biznisa. Pored toga, tradicionalno smo poželeli dobrodošlicu svim koleginicama i kolegama koji su se pridružili menadžment timu tokom proteklih godinu dana.
 
Pažljivo kreiran program upotpunilo je i zapaženo predavanje Alexandrua Gloda, čuvenog TEDx predavača iz Rumunije. Uz prezentaciju “Change management & Storytelling” predstavio je načine na  koji ljudi reaguju na promene, kako one utiču na nas, kao i dešavanja koja prate svaku promenu. 
 
Na kraju  je usledila igra pod nazivom “Helterland”. Učesnici su bili podeljeni u timove od 10 članova i u zavisnosti od potreba, timovi su na pijaci razmenjivali resurse kako bi ispunili zadatak – kreirali kesice 6 HELT proizvoda. Ova aktivnost predstavlja simulaciju promenljivog poslovnog okruženja, jača svest o neophodnim promenama, razumevanje različitih uloga u okviru tima, saradnju i efikasnu komunikaciju sa ostalim timovima.
 
I ovogodišnji tim bilding je završen proslavom u pozitivnoj atmosferi i prijatnim utiscima kojih će se, nadamo se, učesnici rado sećati.

Galerija