Korisnički servis: Registrujte se
1024z260_4_Sajt_baner_1024x260_2.png

24. 07. 2018.

Održana panel diskusija - „Put artikla od proizvođača do potrošača"

Panel diskusija pod nazivom „Put artikla od proizvođača do potrošača“ održana je 20.7.2018. u prostorijama Nelta u Sarajevu. 

Ovo je bila druga po redu Panel diskusija koja se održala u BiH i obuhvatila je karakteristične teme sa kojima se susreću zaposleni na pozicijama Trade marketing i Key account.  Zaposleni iz drugih sektora su imali priliku da steknu širu sliku o tome šta ove pozicije podrazumijevaju u svakodnevnom radu. Diskusije na teme „Trenutno stanje na tržištu i „Veza Principal - Trade marketing – Key Account menager – kupac – krajnji potrošač“, izazvale su najviše komentara. 

„Uloge koje imaju Trade marketing specilaisti i Key Account menadžeri su usko povezane, i smatram da će u što će u narednom periodu njihova saradnja biti  još snažnija unutar kompanije.“ – istakla je Mirjana Komlenović, moderator ove diskusije. Panelisti su bili Miloš Kajkut, Key Account Manager i Selma Feriz, Trade Marketing Assistent. Koleginice Marijana Mijanović, Tatjana Rutešić i Nevena Čađenović, činile su gostujući tim TMS-a iz Crne Gore.

 

Galerija