Korisnički servis: Registrujte se
1024z260_4_Sajt_baner_1024x260_2.png

20. 01. 2019.

Naj kolege na Zapadnom Balkanu

Interna kampanja „Pohvali kolegu“ koja se svake godine organizuje u kompanijama Nelt Grupe dala je odgovor na pitanje ko su Naj kolege za 2018. godinu! Na nivou Grupe, zaposleni su napisali oko 2.000 listića sa pohvalama, čime su duplirali prošlogodišnji broj i postavili novi rekord. Akcija "Pohvali kolegu" se organizuje šestu godinu za redom. 

Tomislav Praštalo, šef magacina je osvojio glavnu nagradu. Mladen Jovanović, administrativni asistent u servisu kupaca, dobio je pohvale iz najviše različitih organizacionih jedinica. Dragan Beribaka, magacinski radnik je nagrađen za doprinos organizacionoj kulturi za vrijednost Briga o ljudima. Suzana Sikimić, menadžer finansija dobila je specijalnu nagradu za doprinos organizacionoj kulturi zbog najvećeg broja pohvala koje je poslala unutar organizacije.

Nagrade u Crnoj Gori su dodeljene 20. decembra na novogodišnjem koktelu kompanija Neregelia i Montenomaks C&L. Naj koleginica u Neregeliji je Senka Vuković, agent prodaje za lance, dok je u Montenomaksu glavnu nagradu poneo Miloš Marković, IT sistem specijalista. Specijalne nagrade za pokazanu brigu o ljudima i dugoročnu perspektivu dobili su Elvira Čekić, administrativni radnik u carinskom sektoru i Igor Gazivoda, kurir-vozač.

U Makedoniji su 22. decembra nagrađeni Krste Kosteski, specijalista za finansije, koji je poneo titulu Naj kolega za 2018. Gorjan Atanasovski, specijalista logistike Dobitnik je specijalne nagrade za timski rad. Aleksandar Tembelski, supervizor prodaje, dobio je specijalnu nagradu za inspirativno liderstvo i Goce Igevski, porfolio menadžer, dobio je nagradu za promociju kulture pohvala tokom trajanja akcije.

Kada je akcija otpočela, u Srbiji je napisano tek 110 pohvala, a sada je ovaj broj je 10 puta veći. Pobednici su proglašeni na Javnom sastanku zaposlenih 17. januara u CDLC u Dobanovcima. Pobednicima je čestitao Miloš Jelić, generalni direktor Nelt Grupe.

Kao pobednik se istakao Milan Krupniković, viljuškarista. Specijalna nagrada za Naj kolegu regionalnih centara uručena je Bojanu Jovanoviću, skladišnom radniku. Dalibor Marković, junior IT tehničar i Sanja Ljubišić, supervizor administracije voznog parka, dobili su najviše pohvala iz najviše različitih organizacionih jedinica. Zoran Rakić, dispečer dostave u CDLC, pokazao je izuzetnu brigu o ljudima, jednu od vrednosti Nelta, i za to je nagrađen. Posebno je nagrađen tim prodaje iz Novog Sada koji je napisao preko 80 pohvala. U ime tima, prisustvovao je Nikola Ćurčin, supervizor prodaje. Tijana Biberdžić, menadžerka prodaje za ključne kupce, pohvalila je najveći broj kolega dok je najkreativniji bio Petar Dimitrijević, administrator cenovnika, poslavši pohvale u formi pesme. Posebnu dodelu u kompaniji Javna Skladišta Subotica organizovali smo upravo u ovom gradu. Tom prilikom je proglašen pobednik koji se istakao po broju glasova u svom timu, Dejan Maksić, skladišni radnik. Iz kutije u kojoj su se našla imena svih koji su napisali bar jednu pohvalu u Srbiji izvučena je ceduljica sa imenom dobitnika nagrade iznenađenja - Miloša Galogaže, operatera sistema u skladištu.

Galerija