Korisnički servis: Registrujte se
1024z260_4_Sajt_baner_1024x260_2.png

14. 05. 2019.

Mladegs Pak novi principal u Bosni i Hercegovini

Naša kompanija u Bosni i Hercegovini je ove nedelje otpočela distribuciju proizvoda iz asortimana fabrike Mladegs Pak d.o.o. prateći primjer Neregelije koja je prošle godine otpočela distribuciju ovih proizvoda na tržištu Crne Gore.
 

Program obuhvata više od 270 različitih artikala brendova Bonito (voćni čajevi, začini, testenine, supe i čorbe, proizvodi od paradajza, instant žitne kaše i pahuljice, dodaci za peciva i kolače, deserti) i Dominus (začini, čajevi, prilozi jelima koji su svoju najveću primjenu našli u picerijama, restoranima, lancima brze hrane i pekarama).
 

U susret početku saradnje, krajem aprila je održan i zvaničan kick-off sastanak u fabrici Mladegs Pak u Banjoj Luci. Ispred kompanije Nelt, sastanku i obilasku fabrike prisustvovali su članovi prodaje, logistike, finansija koji će se nadalje baviti distribucijom proizvoda Neltovog novog principala.
 

Mladegs Pak je proizvođač renomiranih prehrambenih proizvoda iz Bosne i Hercegovine, sa tradicijom proizvodnje još od 1989. godine. Poslovni objekti kompanije prostiru se na preko 7000 m2. Mladegs Pak danas prodaje proizvode u preko 16 zemalja širom svjeta.